Caşcaval - Simeria Produse Din Lapte Natural

Caşcaval - Simeria Produse Din Lapte Natural

Caşcaval - Simeria Produse Din Lapte Natural

Caşcaval - Simeria Produse Din Lapte Natural

Caşcaval - Simeria Produse Din Lapte Natural
Caşcaval - Simeria Produse Din Lapte Natural
Corporativ Produse Blog H.U. Contacteaza
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Adipisci deserunt dolor ducimus eaque et explicabo iure laborum magni, minus modi molestias qui quod quos vel vero. Adipisci at libero magnam!
Cloud
Landscape

Blog

Milk Splash

Caşcaval

Cașcaval (denumirea română: [kaʃkaval]) este denumirea tradițională a unei brânzeturi semi-tari făcute în România, cu brânză de lapte de oaie sau de vacă. Mai multe tipuri de cașcaval din România au statut de DOP în E.U. Este destul de asemănătoare cu brânza Caciocavallo din Balcani, Grecia și siciliană, luându-și numele din cel din urmă.

Termenul este adesea folosit ca extensie ca denumire generică pentru toate brânzeturile galbene semi-tari, cum ar fi brânza Swiss Emmental, gouda olandeză și britanicul Cheddar, sau orice seamănă cu cașcavalul.

Alte articole

Cloud Board
Background
Table
All products